Radomír a Trinutka

Ahoj, jmenuju se Radomír od mala žiju sportem a vím jak je těžké najít kvalitní přírodní potravinový výrobek.

Příběh Trinutky se začal psát v roce 2016, kdy jsem se naplno věnoval OCR, neboli terénním překážkovým závodům. K tomu jsem potřeboval najít dobrý zdroj dlouhodobé energie  s nízkým obsahem rychlých cukrů. To mě nakonec dovedlo k výrobě vlastních másel, která jsou nabitá energií z ořechů a arašídů. Do sklenic nepřidáváme žádné konzervanty ani barviva, či umělá sladidla. Některá másla dochucujeme malým množstvím kvalitní belgické čokolády, nebo datlemi. Dbáme na to, aby veškeré produkty obsahovaly hlavně tyto tři složky: fiber-fat-protein, nebo li vlákninu, tuk z ořechů, a protein, odtud název Trinutka.  Čím míň cukru ve sklenici je, tím více se do ní vleze toho dobrého. 

Ať chutná

Za Trinutka Tým

Radomír