Příběh Trinutky

Příběh Trinutky se začal psát v roce 2016, kdy jsem se naplno věnoval terénním překážkovým závodům. K tomu jsem potřeboval najít dobrý zdroj dlouhodobé energie s nízkým obsahem rychlých cukrů.

Rok 2017 jsem trávil na Novém Zélandu, kde jsem mimo jiné pracoval ve světoznámé továrně na přírodní arašídové máslo Pic’s Peanut Butter a nabral cenné zkušenosti s výrobou.

Potřeba kvalitního zdroje dlouhodobé energie pro běhání a zkušenosti z továrny mě nakonec dovedly k výrobě vlastních másel, která jsou nabitá energií z ořechů a arašídů. Do sklenic nepřidáváme žádné konzervanty, barviva, či umělá sladidla. Některá másla dochucujeme malým množstvím kvalitní čokolády, nebo datlemi, do jiných přidáváme neochucený protein. Dbáme na to, aby veškeré produkty obsahovaly hlavně tyto tři složky: fiber-fat-protein, nebo li vlákninu, tuk z ořechů a bílkoviny, odtud název Trinutka. Protože, čím méňe cukru ve sklenici je, tím více se do ní vleze toho dobrého. 

Ať chutná

Za Trinutku
Radomír